22 Mayıs 2012 Salı

Dişçi Sendromu :)




Bugün bizim için hayati bir gündü diyebiliriz... :)

Gamze korkusunu bir kenara bırakıp, dişçi koltuğuna oturdu. Aletlere bakışındaki hayret, uyuşmuş ağzıyla konuşamaması beni gülme krizlerine soktu :)


Bir de o yarım ağızla "sen hasta olunca göreceğim ben" diyor (tabii bunu anlamak için çaba harcıyorum) :) Botokslu gibi "çok gülüyorum belli oluyor mu" deyip somurtuyor olması ve sıkça ağzını burnunu yerinde mi diye yoklaması...


2 saat yemek yiyemeyecek olması sebebiyle bende dikkatini dağıtmak için bir şeyler yapıyordum. O arada ayakkabılarımızın fotoğrafını çektik, ee bir de günün anlam ve önemine uygun diş kurabiyemizin de fotoğrafını ekleyelim :)

21 Mayıs 2012 Pazartesi

Butiklere Özel Tasarımlar


Merhaba :)




Kurabiye süslemek öyle keyifli, öyle farklı bir dünya ki her konsepte göre bir şeyler hazırlanabiliyor. Zaman alıyor ama sonuçları görünce mutlu oluyoruz.

Bu sefer de güzel güzel kıyafetler hazırlayan, bizlere güzel ürünler sunan Minay Butik için çalışma yaptık. Butik'e gelen misafirlere hoş bir sürpriz , bizim içinde farklı bir deneyim oldu.


Teşekkürler :)


20 Mayıs 2012 Pazar

Psikolog :)

Merhaba :)



      Uzun zamandır yazamadık ama bu arada bir çok ürünler hazırladık :) 

   

   Tuba Hanım bize mail atıp konuyu öğrendiğimizde farklı bir konu olduğu için heyecanlandık :) Hemen yazılacaklar, şekiller belirlendi. Psikolog arkadaşı Betül Hanım için hepsi birbirinden farklı 10 adet kurabiye hazırladık. 

      Konu bizim içinde farklı bir deneyim oldu. En güzeli yine Tuba Hanım'ın yorumunu okumaktı...









     
 Teşekkürler