18 Temmuz 2013 Perşembe

"Küçük Aşçılarla Mutfakta" Temalı Yarışmamız :)



                Merhabaa :) 

               Bu sene de Ramazan Ayı'na "Hoşgeldin" çok şükür diyebildik... Şimdilerde iftar programları, görüşmek istediğimiz insanlarla yapılan planlar, açık çayların yanında koyu sohbetler derken günler geçiyor. Biz her zaman takipçilerimizle iletişim halinde olmayı seviyoruz.. Sağolsun onlarda bizi mail ve aramalarıyla yalnız bırakmıyorlar. 

             Hazır bayram yaklaşıyorken bizden de size küçük bir hediye olsun istedik. Ve yarışmamızın temasını " Küçük Aşçılarla Mutfakta" olarak belirledik :) 

            Şimdi sizden istediğimiz şey yarışmamızı duyurmanız ve küçük aşçılarınızla mutfakta tatlı, salata vs. yaparken çekildiğiniz bir fotoğrafı bize göndermeniz. "Küçük Aşçılarla Mutfakta " konulu mail gönderimlerinizi 31 Temmuz akşamına kadar yapabilirsiniz. 

           Elemeler ve birincinin belli olması için kriterimiz en güzel temayla çekilmiş fotoğrafı seçmek. Sizden ricamız lütfen sıradan fotoğraflar gönderemeniz. Örnek fotoğraf ekliyorum. 

                      Göndereceğiniz adres: butikpuantiye@gmail.com


      Hediyemiz ise 50 tl 'lik hediye çeki... İster kurabiye, pasta, isterseniz parti malzemelerinde kullanabilirsiniz. Bol şanslar :)